Circle

Цена: 7,400 ден7,900 ден

Категорија:

Големина: 500×50mm/600×50mm
Боја: Бела / Црна
Вати: 36W/48W
Материјал: Iron + PC
ЛЕД: Sanan chips
ЦЦТ:Stepless Dimming

LedON во домот значи дека вие имате комплетна контрола врз светлината во вашиот животен простор. Преку далечинскиот управувач вие ги одредувате бојата, температурата, јачината, како и низа други параметри.

LedON Circle доаѓа во елегантен и ненаметлив дизајн, што се вклопува во кој било ентериер.

Независно дали читате, работите или едноставно одмарате, со LedON можете да ја постигнете идеалната светлина за вас и вашето семејство, а притоа да заштедите значително количество електрична енергија и директно да ја заштитите животната средина.

Исчисти