Angle

Цена: 7,400 ден7,900 ден

Категорија:

Големина: 500×500×50mm / 600×400×50mm
Боја: Бела / Црна
Вати: 36W / 48W
Материјал: Iron + PC
ЛЕД: Sanan chips
ЦЦТ: Stepless Dimming

LedON во домот значи дека вие имате комплетна контрола врз светлината во вашиот животен простор. Преку далечинскиот управувач вие ги одредувате бојата, температурата, јачината, како и низа други параметри.

LedON Cloud е супер решение за осветлување на собата на вашите најмили. Ненаметливиот и оригинален дизајн ќе ја разубават секоја детска соба.

Независно дали читате, работите или едноставно одмарате, со LedON можете да ја постигнете идеалната светлина за вас и вашето семејство, а притоа да заштедите значително количество електрична енергија и директно да ја заштитите животната средина.

Исчисти