ФАНТАСТИЧНА ЗАШТЕДА НА ПАРИ И ЕНЕРГИЈА

Вашите сметки веднаш ќе покажат…

 • До 90% заштеда на електрична енергија во споредба со халогенско осветлување и сијалиците со вжарено влакно
 • Процените велат дека ако во едно домаќинство се заменат 10 застарени сијалици со LedOn осветлување, годишната заштеда низ сметките за струја е околу 500 евра
 • Неверојатна трајност од околу 50.000 часа, што е 30 до 50 пати повеќе споредено со застарените халогенки и сијалици.
 • Зачудувачката ефикасност воопшто не влијае врз квалитетот на осветлувањето.

LedOn ЈА СПАСУВА ПЛАНЕТАТА

LedOn активно ја штити животната средина…

 • Енергетски ефикасното осветлување LedOn значи дека вашиот дом ќе троши драстично помалку електрична енергија, со што значително се намалува емисијата на јаглерод диоксид во атмосферата
 • LedOn нема вжарено влакно со што залудното емитување на топлина е намалено за неверојатни 90 проценти
 • За разлика од неонското осветлување, LedOn во својот состав не содржи жива ниту пак каков било друг загадувач
 • LedOn не емитува УВ зраци
 • LedOn не му пречи на човечкото око

ВИЕ КОНТРОЛИРАТЕ СЕ!

LedOn се управува далечински и на повеќе нивоа…

 • Управувајќи го LedOn со далечински уред, вие ја подесувате јачината/пригушеноста на светлото од 20 до 100%, во зависност од амбиентот што го посакувате
 • Поставете до 4 LedOn светла и истите ги контролирате од еден далечински управувач. Така можете одеднаш да го регулирате осветлувањето во целиот дом.
 • Според вредноста измерена во Келвини (K) вие ја имате комплетната контрола врз “бојата” на светлината. Истата се движи од 2.700К, што емитува тивка жолтеникава светлина, која е близу до онаа од старите светилки, сe до 5.700К што е всушност поладна сино бела варијанта. Вие бирате која е совршената светлина за благопријатноста во вашиот дом.